Praktijkinformatie

Van probleem naar oplossing. 

Praktijkinformatie

Het Psychologisch Adviesbureau Breda, kortweg PAB, is een vrijgevestigde praktijk voor kortdurende en langlopende individuele psychologische hulp en coachingstrajecten.

Oplossingsgerichte aanpak

Centraal staat een oplossingsgerichte aanpak die op korte termijn resultaat moet laten zien zonder de kwaliteit ervan uit het oog te verliezen. Daarnaast wil ik de best mogelijke zorg bieden. Binnen de praktijk wordt dan ook gewerkt volgens de multidisciplinaire richtlijnen, waarbij je mag rekenen op een behandeling die (wetenschappelijk) bewezen effectief is.

De praktijk is gevestigd in de wijk Princenhage in Breda. Begeleiding vindt plaats in de praktijk. Afspraken vinden zowel overdag als ook in de avonduren plaats.

De praktijk is een kleinschalig bureau waarin aandacht is voor de oorzaak van de problematiek en grotendeels aandacht uitgaat naar de oplossing. De focus ligt op oplossingen, acceptatie, verandering en inzicht.

01

Contactformulier

U kunt een gratis telefonisch adviesgesprek aanvragen als u uw gegevens toestuurt via het contactformulier. U wordt in de regel binnen 24 uur gebeld.

02

Belafspraak

Een korte telefonische kennismaking om de eerste onduidelijkheden weg te nemen en de hulpvraag kort in beeld te brengen. Daarna plannen we binnen een week een intake in.

03

Start behandeltraject

Een intake is bedoeld om een behandelplan te kunnen opstellen waarin de afspraken en doelen staan. Na de intake starten we binnen een week de behandeling.

Gratis adviesgesprek aanvragen

Er wordt zorgvuldig met uw gegevens omgegaan en uw gegevens worden nooit zonder uw toestemming gedeeld met derden.

Maak een gratis belafspraak

Problematiek

2 + 15 =

Waarom kiest u ook

voor mij?

NIP-geregistreerd

Gratis telefonisch adviesgesprek

Universiteitspsycholoog EUR

Therapie gericht op volwassenen

Ervaring GGZ (BGGZ en SGGZ)

CGT, EMDR, Comet, ACT, SCHEMA

Tarief € 125,- voor 45 minuten

Intake € 125,- voor 45 minuten

Over mij

Soms moet je veranderen om jezelf te blijven of te worden.

Jeannette Selle
Psycholoog

Soms is loslaten krachtiger.

Van probleem naar oplossing bij PAB!